W ramach cyklu "Kuchnia i Literatura: dla miłośników dobrej kuchni
i smakowitej lektury" odbędzie się spotkanie poświęcone kuchni
japońskiej połączone z promocją książki "Tradycje kulinarne Japonii".
Gośćmi spotkania będą: Magdalena Tomaszewska-Bolałek - autorka
książki, Radosław Bolałek, reprezentujący wydawnictwo Hanami oraz
Ewa Marynowska, uczestniczka Szkoły Ceremonii Parzenia Herbaty
Urasenke w Warszawie. Podczas spotkania będzie można również
spróbować japońskich krakersów ryżowych i napić się zielonej herbaty.
Sobota 2 lutego, godz.16.00
Biblioteka na Zielonym Ursynowie,
ul. 6-go Sierpnia 23
Warszawa
Wstęp wolny!
Podczas spotkania będzie można zakupić po promocyjnych cenach
publikacje wydawnictwa Hanami.
Pozdrawiamy
Wydawnictwo Hanami
http://www.hanami.pl
http://www.wydawnictwo.hanami.pl
http://www.hanafuda.pl
http://www.imprezy.hanami.pl